Menu

Over ons

Skin ‘n Bones Tattoo.
Wij zijn een professionele tattoo shop die meer dan 17 jaar in Vlaams Brabant is gevestigd. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van verschillende soorten tatoeages.
Ons belangrijkste kenmerken zijn: de kwaliteit, hygiëne en nazorg van ons werk.
Hierdoor behoren wij tot één van de beste tattoo shops van de regio.
Een tattoo is een kunstwerk dat iets zegt over u, over uw karakter, over wat u mooi vindt of wat u dierbaar is. Aan een tattoo moet dan ook de grootste zorg besteed worden. Aan de kleuren, de lijndikte en de compositie. Aan de materialen waarmee gewerkt wordt en natuurlijk aan de hygiëne.
Wij hebben veel ontwerpen in de shop liggen, maar die worden puur gebruikt als inspiratie bron voor klanten die nog niet helemaal precies weten wat ze willen.
U mag ook voorbeelden meenemen voor het laten maken van een speciaal ontwerp alleen voor u bedoelt.

Tattoos op afspraak.
Om een hoge kwaliteit van ons werk te kunnen garanderen, en aan de strenge hygiënerichtlijnen te voldoen, werken wij alleen op afspraak. Afspraken kunnen uitsluitend in de shop gemaakt worden. Hierbij wordt u een aanbetaling gevraagd.
Bij afzegging 24 uur van te voren wordt uw aanbetaling terug betaald.

Tattoo prijzen.
Elke tattoo is anders, groot of klein. Daarom is het een aanrader om even binnen te springen in de shop en zo uw prijs ongeveer te laten bepalen. Het is moeilijk om via telefoon of e-mail een prijs voor een tattoo te kunnen doorgeven. Dus, voor een prijs indicatie dient u persoonlijk langs te komen.

BBT Lid (Bond der Belgische tatoeëerders.)
Skin ‘n Bones Tattoo is lid van de bond der Belgische Tatoeëerders. Deze is een controle orgaan op alle tattoo studio’s in België!


bbt_link